Rakott krumpli!!!
Sziasztok!
Sokan tudjátok, hogy nem vagyok nagy szakácsnő, de azért a krumplival szívesen elpepecselek a konyhában, mivel azt eléggé szeretem. (Drága Barátnőmet idézve: "Mit főztél? Csak nem megint krumplit??" :D) A síelésen kapott gyulai kolbász egy részét direkt erre a célra félretettük, és vettem valami tejföl-szerű dolgot is.
A krumplinak kicsit más színe volt, mint otthon, a tejföl-szerű dolog jóval több, mit 20%-os volt; a tetején a sajt pedig narancssárga "red leicester" lett. Mindezektől az eltérésektől függetlenül szerintem elég finom lett, már szinte hasonlított a Nagymamám rettentően finom rakott krumplijára... de tényleg! :)
Remélem, majd még tudok ilyet csinálni, mert még Andrisnak is ízlett! :)
Puszi,
Lili