Sörök (első rész)
Nehéz egy ennyire populáris témáról bármi jót is írni... Nem is vagyunk nagy szakértői a témának... Azért része az itteni életünknek a helyi nedüvel való ismerkedés is, meghát szívesen is írok róla.:)
Mivel ezen a piacon nagyon erős a verseny, a sörök egytől egyig mind nagyon jó minőségűek - így minőség alapján nem is igen érdemes osztályozni. Lilivel mi a malátásabbakat, édesebbeket kedveljük, így azok talán tőlünk jobb ajánlást kapnának. Tehát következzék a mi felosztásunk:
A) Jó sörök:
B) Még jobb sörök:
A Doom Bar -t külön kiemelném. Mind csapolva, mind palackosan nagyon ízlett. Több bennszülött is ezt ajánlotta, amikor az angol ale-ek felől érdeklődtem.
Van még egy kategória, sajnos ez a legnagyobb.
C) Még ki nem próbált sörök:
Mára ennyi lenne. Ígérem folytatás következik.
Üdv,
Andris
ps:
Külön köszönet hazánkból jött szakértőnknek az alapos kutatómunkáért:
Illetve köszönet Lilinek, hogy mindig gondoskodik a napi betevő beszerzéséről: